м. ПОЛТАВА вул.КОВПАКА, 21 /0532/ 661608

Машини темперуючі

Машини темперуючі призначены для темперування (підігріву з перемішуванням) кондитерських мас (різних начинок цукеркових, шоколадних, мармеладних та інших мас). Вся гамма машин МТ відрізняється робочою ємністю від 100 л до 3000 л, а також потужністю приводу і розташуванням приводу на вимогу замовника

 


МТ-250

 

Технічні характеристики.

Ці машини сертифіковані і мають сертифікат відповідності, призначені для змішування з підігрівом кондитерських мас (різних начинок, шоколадних, мармеладних та інших мас

№ п/п

Найменування

МТ-100

МТ-250

МТ-300

МТ-1000

МТ-3000

1

Об'єм маси, що перероблюється, в літрах

100

250

300

1000

3000

2

Максимальний робочий тиск в мегапаскалях подачі теплоносія

не більше

МПа

(кг/см2)

0,005

(0,05)

0,005

(0,05)

0,005

(0,05)

0,005

(0,05)

0,005

(0,05)

3

Ел. двигун. Встановлена потужність насосу

кВт

АИР112

3

АИР112

3

АИР112

3

АИР112,5

4

АИР132

5,5

4

Габаритні розміри не більше

Довжина мм

Ширина мм

Висота мм

 

 

1245

1028

1478

 

 

1380

1100

1580

 

 

1310

1028

1603

 

 

1500

1500

2000

 

 

1980

2100

3280

5

Маса не більше

кг

750

950

800

2000

2620